2012. április 27.

Az igazi kakaós csiga


Cukrászismeretet azért jó tanulni, mert az embernek megjön közben a kedve ilyen sütiket kipróbálni.
A blundel tészta max. első ránézésre tűnik bonyolultnak,amúgy egyáltalán nem az. És ilyen reggeliért és illatokért pláne megéri, nem is érdekel hányszor 20 percet vár a tészta pihentetésére az ember.


Farkas Vilmos receptje alapján készült, bátran merem ajánlani kipróbálásra!

7 comments:

tücsi írta...

Hát ez nagyon klassz, és szerintem az idő nemszámit, ha ilyen finom süti lesz belőle. Megpróbáltam leírni, de még többször visszajövök hozzád!:))Köszönöm!

Csenge írta...

Blundeltészti! Az egyik kedvenc, enni is, csinálni is... :)

Elrenor írta...

Én is nagyon szeretek blundelt készíteni, imádok hajtogatni! :)

Orsi írta...

:)))

Farkas Vilmos írta...

Guszta lett!

Orsi írta...

:) jó recepttel könnyű

Szemi írta...

Ezek valami csodásan néznek ki, gratulálok!
Egyszer talán én is kipróbálom, a videót mindenesetre elmentem. :)

A blogon megjelenő összes tartalom szerzői jogi védelem alatt áll.. Üzemeltető: Blogger.

© Kiskanál, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena